Τελευταία ΝέαΑεροπορική σύνδεση Θεσσαλίας με Μόναχο και Βρυξέλλες.

Η αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου Βόλου με Μόναχο και Βρυξέλλες είναι γεγονός

 

 03 Aerodromio

 

Η αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλίας με τα αεροδρόμια Μονάχου και Βρυξελλών είναι γεγονός. Ειδικότερα η αεροπορική εταιρεία Condor συμπεριέλαβε το αεροδρόμιο του Βόλου στο πρόγραμμα των πτήσεών της για το τρέχον έτος. Τα δρομολόγια, που προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου και να διαρκέσουν έως τις 28 Οκτωβρίου 2017, θα συνδέουν τα αεροδρόμια του Βόλου και του Μονάχου με απευθείας πτήση που θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο με ώρα άφιξης 12:55 και αναχώρησης 14:00.

 

Η Condor είναι μία αεροπορική εταιρεία με βάση τη Φρανκφούρτη στη Γερμανία. Το δίκτυο της εταιρείας καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια & Κεντρική Αμερική, Καναδά, Καραϊβική, Κανάρια Νησιά και Μαρόκο, καθιστώντας την έτσι, την τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Γερμανία αλλά και μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες τουρισμού στον κόσμο (σε σχέση με τον στόλο της και τον αριθμό των επιβατών που διακινεί). Διακινεί ετησίως περισσότερους από 6 εκατομμύρια επιβάτες και αποτελεί μέλος της εταιρείας Thomas Cook Group.

 

Επίσης από τις 29 Απριλίου ξεκινούν και οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας TUI Fly. Η εταιρεία TUI Fly είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία αεροπορικής μετακίνησης επιβατών στο Βέλγιο. Ο στόλος της αποτελείται από 27 αεροσκάφη που πραγματοποιούν 187 δρομολόγια από και προς 101 αεροδρόμια. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και θα διαρκέσουν έως τις 7 Οκτωβρίου. Τέλος εκτός από τις εταιρείες Condor και TUI Fly, για το 2017 έχουν προγραμματιστεί πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών:

Austrian (τακτική πτήση Βιέννη - Βόλος).

Tus Airways, (ναυλωμένη πτήση Τελ Αβίβ - Βόλος).
Transavia, (ναυλωμένη πτήση Άμστερνταμ - Βόλος μέσω α/δ Κεφαλονιάς).
Transavia France (ναυλωμένη πτήση του club Med, Παρίσι - Βόλος).
HOP (ναυλωμένη πτήση Γενεύη - Βόλος).
Small Planet (ναυλωμένη πτήση Λονδίνο - Βόλος μέσω α/δ Σκιάθου).