Τελευταία ΝέαΝέα αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος και η Θεσσαλία

Νέα αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος και η Θεσσαλία το 2018

 

easyjet2

 

Απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος από το καλοκαίρι του 2018 ενώ στόχος είναι, ανάλογα και με την επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια να επεκταθούν και να πυκνώσουν.

 

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους EasyJet και θα συνδέουν τον αερολιμένα του Βόλου στην Νέα Αγχίαλο με το αεροδρόμιο του Gatwick, το δεύτερο μεγαλύτερο της βρετανικής πρωτεύουσας.

 

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος Airbus320 το οποίο διαθέτει 188 θέσεις και προβλέπεται να ξεκινήσουν σε πρώτη φάση στο τέλος του Ιουνίου 2018, θα έχουν διάρκεια 20 εβδομάδων και θα ολοκληρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

 

Η ΕasyJet έως το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα στην ιστοσελίδα της την έναρξη των θερινών δρομολογίων για Βόλο ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της εταιρείας προγραμματίζεται να ανοίξει από τον Ιανουάριο του 2018.

 

 Στα σχέδια της εταιρίας-κολοσσός είναι η ένταξη της νέας αεροπορικής σύνδεσης στο διαφημιστικό της περιοδικό πτήσεων που διακινεί σε όλες τις πτήσεις της αλλά και στα άλλα μέσα προβολής που διαθέτει (instagram, facebook), γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή τόσο του αεροδρομίου του Βόλου, όσο της Μαγνησίας και ολόκληρης της Θεσσαλίας.