Print this page

Προβολή της γαστρονομίας και των προϊόντων του Βόλου και του Πηλίου στις Η.Π.Α.


Η γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα του Βόλου και του Πηλίου, σε τηλεοπτική εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση των Η.Π.Α.

 

my greek table

 

 

Η γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα του Βόλου και του Πηλίου θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση των ΗΠΑ τη φετινή χρονιά καθώς η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και σεφ Νταϊάνα Κόχυλα από το ερχόμενο Φθινόπωρο θα προσπαθήσει να μυήσει τους Αμερικανούς τηλεθεατές στην ελληνική γαστρονομία, μέσα από την εκπομπή της «My Greek Table with Diane Kochilas».

 

 

 

Η εκπομπή, που περιλαμβάνει 13 επεισόδια τα οποία θα μεταδοθούν από το δίκτυο της δημόσιας τηλεόρασης των ΗΠΑ με απήχηση σε εκατομμύρια νοικοκυριά στην Αμερική, φιλοδοξεί να εξερευνήσει μοναδικές ελληνικές γεύσεις και ξεχωριστές πρώτες ύλες μέσα από οδοιπορικά – αφιερώματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

 

Κρήτη, Πελοπόννησος, Αθήνα, Σαντορίνη, Ικαρία, Λέσβος, Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Νάουσα και φυσικά, Βόλος και Πήλιο, είναι μερικά από τα μέρη επισκέφτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο για γευστική εξερεύνηση, γνωριμία με παραδοσιακά προϊόντα και τοπικές συνταγές.

 

 

 

Τα γυρίσματα του επεισοδίου το οποίο είναι αφιερωμένο στο Βόλο και το Πήλιο πραγματοποιήθηκαν από 13 έως 17 Μαΐου του 2017 σε διάφορες τοποθεσίες της Μαγνησίας ενώ το συνεργείο ήταν φιλοξενούμενο των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων και της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας που κάλυψαν τη διαμονή και παρείχαν κάθε δυνατή επαγγελματική διευκόλυνση και πληροφόρηση για την περιοχή.

 

«Το My Greek Table θα δώσει στους τηλεθεατές μια γεύση από Ελλάδα και θα τους κάνει να κλείσουν πτήσεις για το επόμενο ταξίδι τους», τονίζει η Νταϊάνα Κόχυλα εν όψει της έναρξης προβολής της εκπομπής.